Željko Vranješ obavio prozivku, brojao do 20

Borac krenuo sa pripremama za Premijer ligu BiH

Željko Vranješ obavio prozivku, brojao do 20

D. Vejo

Šef stručnog štaba FK Borac iz Banja Luke Željko Vranješ, današnjom prozivkom ozvaničio je početak priprema za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na današnjoj press konferenciji, pored novog stratega, obratili su se i članovi UO koji su sve prisutne uputili na to koje su ambicije Velikana iz Platonove u elitnom društvu.

"Borac je konačno tamo gdje pripada. Brzo smo osigurali povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, što nam je bio cilj. Već smo govorili o tome da mi ne želimo biti samo prolaznici u ovom takmičenju, već ravnopravan protivnik ostalim konkurentima u borbi za titulu. Želja nam je Liga za prvaka. Odradili smo dobar posao do sada, skoro pa stvorili sve uslove za kvalitetan rad. Nadam se da ćemo u sezonu ući kako smo to planirali", rekao je Zeljković.

Strateg banjalučkog sastava akcenat je stavio na zdravstveni bilten i faktor sreće, bez kojih je kako kaže, uspjeh nemoguć.

"Biću kratak. Imamo nekoliko stvari da kažem. Prije svega, nadam se da su se igrači odmorili, iako je pauza trajala svega sedam dana. Spremni smo da se borimo i ispunimo zadatke koje je klub postavio ispred nas. Samo da nas posluži sreća i zdravlje, ostalo će sve biti kako treba", izjavio je trener FK Borac, Željko Vranješ.

Svima prisutnima, obratio se i još jedan član UO koji dijeli iste ambcije kao i prethodni izlagači.

"Igrači su glavne zvijezde i oni su bili ti koji su vratili Borac tamo gdje pripada. Sve zasluge idu na njihovu adresu. Mi možemo pričati o novcu, ali fudbaleri su ti koji se pitaju o svemu. Ako oni ne ostvaruju dobre rezultate, onda sve pada u vodu. Želio bih da im poželim mnogo sreće i uspjeha u daljem radu, a mi kao članovi UO ćemo se truditi da ih višestruko nagradimo za svako postignuće", zaključio je šef za finansije i marketing u klubu, Vedran Pušić.

Na današnju prozivku, odazvalo se 20 fudbalera, a to su: Nemanja Trkulja, Nemanja Janičić, Branko Ojdanić, Ivica Guberac, Mahir Karić, Asmir Avdukić, Siniša Dujaković, Miloš Kukić, Vladan Danilović, Ilija Danilović, Goran Galešić, Predrag Zekanović, Aleksandar Kondić, Boris Jagodić, Petar Kunić, Aleksandar Radulović, Bojan Burazor, Miloš Đorđević, Rio Suzuki i Uroš Mirković.

Opravdano odsutni su Ivan Delić, Bojan Puzigaća, Siniša Radoja i Boris Raspudić, koji su dobili još dva dana slobodno.

Borac će do 25. ovog mjeseca trenirati na Gradskom stadionu u Banjaluci, nakon čega će se uputiti ka Zlatiboru, na dvonedjeljne pripreme. 

Kada su u pitanju test protivnici, za sada je jedino poznato da će crveno-plavi snage odmjeriti sa ekipom Budućnosti iz Podgorice i Javorom iz Ivanjice.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi