Zeljković obradovao Jagodića: Borac ima novo pojačanje

Banjalučani pojačali vezni red

Zeljković obradovao Jagodića: Borac ima novo pojačanje

Fudbalski klub Borac na zvaničnoj stranici predstavio je novo pojačanje za narednu sezonu.

Banjalučani predvođeni Vladom Jagodićem pretenduju na sami vrh bh. fudbala, a kako ih uporedo očekuje i nastup na evropskoj sceni, žele da se što bolje pojačaju.

Borčev dres zadužilo je već nekoliko fudbalera, a posljednji u nizu je hrvatski internacionalac Marko Brtan koji dolazi iz Armenije gdje je u prethodnih godinu dana igrao za FC Urartu.

Brtan će se Borcu pridružiti u utorak kada će odraditi ljekarske preglede i testirati se na koronavirus, a nakon toga će, ukoliko sve bude u redu, potpisati i ugovor sa bh. premijerligašem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon nekoliko dana razmišljanja, provjera i pregovora sa trojicom kandidata za poziciju zadnjeg veznog igrača, predsjednik našeg kluba noćas je uspješno završio pregovore i obradovao trenera Jagodića. Dogovorena je saradnja sa Markom Brtanom, 29-ogodišnjim zadnjim veznim igračem, visokim 190 cm", saopštili su iz Borca.

Kroz karijeru Brtan je ranije u BiH već nosio dres Krupe, a još se okušao u Hrvatskom dragovoljcu, Lučkom, Gorici, Liepaji...

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EdwinPol
Iz naslova ja kontao Mladen Zeljkovic ili neki drugi Zeljkovic potpisao za Borac. Ovo je bezze igrac, prinova. Borac nece biti ozbiljan konkurent.
0 1
tcity055
Ma jagodicu jedino moze obradovat kockarnica. Ne predvidam mu vise od tri kola. Teski demagog i poltron.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi