Zeljković: Želimo da Borac ima zapaženu ulogu u PL

Član Upravnog odbora FK Borac

Zeljković: Želimo da Borac ima zapaženu ulogu u PL

D. Vejo

Fudbaleri Borca i Krupe sutra će ukrstiti svoja koplja u finalu Kupa Grada Banja Luka.

Na pomolu je prava fudbalska poslastica, koja ne bi trebala ostati dužna banjalučkoj publici. Pred ovaj susret, svoja očekivanja kazali su i iz Uprave Borca, te se osvrnuli na sezonu koja je uskoro iza njih.

"Mi smo kao što je već poznato, ostvarili plasman u Premijer ligu BiH. Tamo naredne sezone želimo imati zapaženu ulogu. Naravno da će to biti teško, jer se vraćamo iz Prve lige RS. U timu će biti dosta promjena. Znatno ćemo se pojačati kako bismo bili ravnopravan rival ostalim timovima u ligi. Pred nama je sada meč sa Krupom. Gradski rival ostvario je zavidan uspjeh u eliti. Sutrašnji meč biće odlična provjera za nas kako bismo mogli vidjeti gdje se nalazimo u odnosu na ekipe iz prvenstva BiH. Sigurno da će ova utakmica dobro poslužiti, kako bismo imali na uvid na koje igrače možemo računati u budućnosti", rekao je član Upravnog odbora FK Borac, Vico Zeljković.

Susret sa Krupom prokomentarisao je i sam šef struke Velikana iz Platonove.

"U sutrašnju utakmicu ulazimo potpuno rasterećeni bez bilo kakvog imperativa. Ovo će biti idealna prilika da motivišemo igrače za ono što ih očekuje. Naši fudbaleri imaće šansu da se dokažu protiv ekipe koja je najprijatnije iznenađenje ove sezone u PL. Mi moramo dokazati da zaslužujemo učešće u eliti. Meč sa Krupom ima određenu vrstu rivaliteta, s obzirom da su pojedini igrači koji igraju za ovog premijerligaša ponikli u Borcu. Očekujem kvalitetnu fudbalsku predstavu", dodaje trener Banjalučana, Vule Trivunović.

Optimizma ne nedostaje ni među samim igračima.

"Pred nama je odličan test, kao što je Krupa. Borac ima kvalitet koji će pokazati sutra. Sezona nije gotova, jer svaki trofej koji se može uzeti je odličan. Imamo jedan cilj, a to je savladati Krupu i sezonu privesti kraju kako treba", dodaje kapiten crveno-plavih, Boris Raspudić.

U posljednjih nekoliko dana, aktuelna je tema odlazak Vuleta Trivunovića sa mjesta trenera. Navodno, u konkurenciji za tu poziciju su trenutni trener Crvene zvezde Boško Đurovski i bivši as Banjalučana Zoran Milinković, koji je prije dvije godine bio trener beogradskog Partizana.

"Mnogo se informacija pojavilo u medijima oko izbora novog trenera. Sa navedenim imenima nismo u kontaktu. Pojedine znamo lično. Na kraju sezone prvo ćemo sjesti sa Vuletom i popričati, a zatim vidjeti šta i kako dalje", zaključio je Zeljković.

Utakmica između Borca i Krupe zakazana je za sutra do 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi