Željo bez stoperskog tandema u Prijedoru

Nema Bogičevića i Vasilića

Željo bez stoperskog tandema u Prijedoru

Edmir Škorić

Pred nogometašima Željezničara je teško gostovanje u Prijedoru kod Rudara.

Plavi sa dvije veoma vrijedne uvezane pobjede (Široki u prvenstvu i Borac u Kupu), u veoma dobrom raspoloženju, dočekuju i treću natjecateljsku utakmicu u proljetnom dijelu sezone.

Izabranici Amara Osima na noge će Rudaru, koji je u veoma teškoj situaciji i tražit će bodove neophodne za opstanak, dok Željezničar ima priliku novim bodovima doći još korak bliže željenom cilju - naslovu prvaka naše zemlje.

Veliki problem za jesenjeg prvaka predstavlja neigranje standardnog stoperskog tandema, Velibora Vasilića i Jadranka Bogičevića, pa će po prvi put zajedno u odbrani zaigrati Josip Ćutuk i povratnik Semir Kerla.

Od prve minute, prema najavama, trebali bi zaigrati Gušo, Benjamin Čolić, Kvesić, Ćutuk, Kerla, Gerhardt, Svraka, Selimović, Zeba i Adilović.

Dodajmo još da ekspecidija Želje danas od 11:30 sati kreće put Prijedora, gdje će biti smještena u istoimenom hotelu.

Susret Rudara i Željezničara počinje sutra (subota) u 15 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.