Željo minimalno protiv Slobode, juniori Radnika na vrhu

Premijer liga za juniore

Željo minimalno protiv Slobode, juniori Radnika na vrhu

Edmir Škorić

U konkurenciji juniora jučer i danas odigrano je četvrto kolo Premijer lige BiH.

U derbiju Željo je pobijedio Slobodu s 1:0, a gol odluke postigao je Anel Šabanadžović u 82. minuti, a prethodno je u igru ušao 20 minuta ranije.

Sarajevo je gostovalo u Krupi, ali je osvojilo samo bod, pošto je meč završen rezultatom 0:0. Istim rezultatom okončan je i duel Metalleghea i Viteza, kao i Čelika i Olimpica.

Široki Brijeg je u Mostaru razbio Zrinjski sa 5:0. Po dva gola postigli su Karlo Buhač i Stipe Jurić, dok je jedan gol postigao Bojo Petar.

Radnik je u gostima kod Mladosti slavio s 3:0, a golove su dali Dragan Živanović, Nikola Gospavić, dok je autogol postigao Elvedin Smajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na tabeli vodi Radnik sa 12 bodova, Široki i Sloboda imaju po devet, a Saraejvo i Meetalleghe po sedam. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije