Željo na Kupres doputovao bez Bekrića

Plavi odmah odradili i prvi trening

Željo na Kupres doputovao bez Bekrića

Samir Mlaćo

Ekspedicija FK Željezničar u ranim jutarnjim satima krenula je put Kupresa, gdje će se u narednim danima pripremati za novu sezonu.

Odmah po dolasku na Kupres izabranici Slavka Petrovića odradili su i prvi trening, a dočekalo ih je sjajno vrijeme, te uslovi na koje se sigurno niko ne može požaliti.

Slavko Petrović na raspolaganju ima 24 nogometaša od čega tri golmana, a prvi trening zbog lakše povrede propustio je Srđan Stanić. Iskusni vezista Samir Bekrić nije ni doputovao na Kupres, te je veliko pitanje da li će i ostati na Grbavici, s obzirom da ima konkretnu ponudu iz dalekog Hong Konga, dok je zbog povrede u Sarajevu ostao Ivan Crnov.

Mladi reprezentativac Dženis Beganović  koji je posljednju polusezonu proveo na posudbi u NK Metalleghe u  subotu će se priključiti ekipi, a već večeras Plavi će odraditi novi trening.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ponedjeljak ih na Kupresu očekuje prijateljski duel protiv Krupe, dok je za naredni petak zakazana provjera protiv Širokog Brijega. Taj meč će biti odigran u Tomislavgradu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi