Željo na otvaranju prejak za Sarajevo

Otvoren 21. memorijal Asim Ferhatović Hase

Željo na otvaranju prejak za Sarajevo

Gradski rivali Željezničar i Sarajevo otvorili su 21. memorijalni turnir Asim Ferhatović Hase u malom fudbalu. 

U odličnoj utakmici u KSC Skenderija pobjedu su slavili momci sa Grbavice rezultatom 5:2. Željo je bolje otvorio utakmicu, poveo je sa 2:0, ali je Sarajevo uspjelo smanjiti na 2:1 i vratiti se rezultatski u utakmicu. 

Nakon toga je Željo ubacio u veću brzinu i povećao prednost na nedostižnih 5:1. Bordo tim je samo uspio smanjiti na 5:2, ali ništa više. 

Najzaslužniji za pobjedu tima sa Grbavice bili su dvostruki strijelci Rijad Bajić i Srđan Stanić, a peti pogodak je postigao Sadiković. Jedina svijetla tačka u bordo dresu bio je dvostruki strijelac Handžić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.