Željo odredio cijene ulaznica za Metalurg

Cijene 5, 8 i 10 KM

Željo odredio cijene ulaznica za Metalurg

Fudbaleri Željezničara će u utorak od 21 sata tražiti prolaz u treće pretkolo Evropa lige u revanš susretu protiv skopskog Metalurga.

Nakon što je prva utakmica u Makedoniji završena rezultatom 0:0, Želji će na Koševu trebati pobjeda da se plasira dalje a u ostvarenju konačnog cilja a, kao i uvijek, veliku ulogu će igrati navijači tima sa Grbavice.

A oni će na Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" moći ući po pristupačnoj i standardnoj cijeni karata kada su u pitanju Željine evropske utakmice. Tako će karta za južnu tribinu koštati 5 KM, za istočnu 8 KM a za zapadnu 10 KM. Navijači Željezničara će, za razliku od prvog Željinog domaćeg susreta protiv Lovćena, biti u mogućnosti boraviti i na istočnoj tribini koja je protiv crnogorskog kluba bila zatvorena za publiku.

Ulaznice će biti moguće nabaviti na dan utakmice i to na stadionu Grbavica, stadionu Koševo te u ulici Ferhadija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.