Željo oslabljen u Zvorniku

Tiago ne igra protiv Drine

Željo oslabljen u Zvorniku

Edmir Škorić

Iako su prve prognoze govorile da bi mogao biti spreman, Tiago će ipak propustiti gostovanje Željezničara u Zvorniku.

Sigurno je da Brazilac neće putovati u Zvornik sa svojim saigračima, što nam je potvrdio i trener Edis Mulalić. Tiago vjerovatno neće biti u konkurenciji ni za prvi meč četvrtfinala Kupa protiv Slobode.

On se povrijedio u prvoj polovici marta na jednom od treninga. Pored njega, Mulalić ne može da računa na golmana Vedrana Kjosevskog, stopera Aleksandra Kosorića i desnog beka Sinišu Stevanovića, koji su zaradili kartone protiv Olimpica, pa su dobili po utakmicu suspenzije.

Ono što može da raduje navijače Željezničara i stručni štab je to da se vraća Srđan Stanić, a da su s treninzima počeli Damir Sadiković i Dejan Djermanović.

Njih dvojica bi mogli biti u konkurenciji za meč 24. kola Premijer lige u kojem Plavi gostuju Drini i nadaju se nastavku pobjedničke serije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi