Željo potvrdio povratak Štilića, a onda objavili video na Facebooku: "Hmmm..."

Prisjetili se fantastičnog gola s Tušnja

Željo potvrdio povratak Štilića, a onda objavili video na Facebooku: "Hmmm..."

E. Čaušević

FK Željezničar jutros je potvrdio da je Semir Štilić potpisao novi ugovor s ovim klubom.

Štilić se u Željezničar vratio 2019. godine i odigrao je nekoliko maestralnih utakmica u Premijer ligi, ali u prvom dijelu ove sezone nije ga bilo u igračkom kadru Plavih iako je imao važeći ugovor.

Iskusni veznjak imao je nesuglasice s trenerom Tomislavom Ivkovićem kada je hrvatski stručnjak tek došao na Grbavicu, te na kraju uopšte nije ni računao na Štilića.

Iako se očekivalo da će Štilić da karijeru nastavi u nekom drugom klubu na kraju je ponovo dobio poziv s Grbavice i odlučio je da pomogne Željezničaru u teškom periodu u kojem se nalazi ovaj klub.

Štilić je danas zvanično potpisao novi ugovor s ekipom Želje i sigurno je da će biti veliko pojačanje za ekipu Edisa Mulalića u nastavku sezone najjačeg ranga bh. fudbala.

Željezničar je nakon potpisa ugovora objavio i zanimljiv video na Facebooku koji je oduševio navijače Plavih. Radi se o golu Štilića na meču protiv Slobode kada fantastično lobova golmana tuzlanskog kluba za 2:0.

Sarajevski klub prisjetio se sjajne majstorije Štilića, a uz ovaj video napisali su samo: "Hmmm...".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hmmm... 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Tuesday, January 18, 2022

Ovaj meč igrao se na Tušnju 9. novembra 2019. godine, te je tada Štilić svima pokazao o kakvom majstoru se radi. Željezničar je tada protiv Slobode slavio s ubjedljivih 4:0, a pored Štilića golove su dali još Osmanković, Krpić i Zajmović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epson
Meni najdraži protiv Sarajeva na Koševu, slobodan udarac
3 1
PlavoBijeli1921
@pjanke.sa @Malmi_Suomi ahbabi moji dobri hvala na lijepim riječima.Ne da mi da vam tamo odgovorim pa ću ovdje.Sve najbolje vam želim.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi