Željo sa 11 pobjeda stigao Real i Bragu

Najduži niz pobjeda u Evropi

Željo sa 11 pobjeda stigao Real i Bragu

Fudbaleri sarajevskog Željezničara danas su u Prijedoru deklasirali Rudar sa 5:0 u okviru 17. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bila je ovo 11. uzastopna pobjeda sarajevskih plavih, čime su izjednačili trenutno najduži niz pobjeda u svim evropskim ligama.

 

Po 11 pobjeda u nizu, sem Željezničara, imaju samo još portugalska Braga i veliki Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Braga u okviru 23. kola Portugese luge večeras gostuje Feirenseu, dok će Real Madrid sutra u okviru 28. kola Primere na Santiago Bernabeu dočekati ekipu Malage.

Željezničar ima veliku priliku da nastavi pobjedonosni niz i u narednom, 18. kolu Premijer lige BiH, kada bude na Grbavici dočekao ekipu Travnika. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti