Željo sutra ide u Njemačku
Slijedi uigrvanje taktičko tehničkih varijanti

Prolongiran odlazak

Željo sutra ide u Njemačku

Iako je prvobitno bilo planirano da ekspedicija FK Željezničar danas krene u Njemačku, gdje će izabranici trenera Demira Hotića obaviti drugi dio priprema za proljetni dio Premijer lige BiH, u posljednji čas je došlo do promjene, pa će austobus sa igračima ispred stadiona Grbavica krenuti tek sutra u 13 sati.

Naime, Željezničar je u njedjelju trebao igrati prijateljsku utakmicu sa trećeligašem Aalenom, ali su iz ovog kluba poslali faks obaviještenje da su primorani otkazati ovaj kontrolni meč, jer se nekoliko njihovih standardnih prvotimaca razboljelo. Stoga su u Želji odlučili da prolongiraju odlazak za 24 sata.

Kao što je poznato u Njemačku neće putovati Haris Redžepi i Damir Rovčanin, koji u Beogradu nisu dobili vize za ulazak u Schengen zemlje, pa će njih dvojica ostati na Grbavici gdje će raditi po posebnom programu kojeg dobiju od trenera Hotića.  

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.