Željo u gostima - kec sigurna opklada

Slab učinak plavih na strani

Željo u gostima - kec sigurna opklada

Sigurna opklada ove sezone je kada Željezničar igra u gostima je pobjeda – domaćina!  Igra sarajevskih plavih na strani je slaba, bezidejna i to je činjenica sa kojom bi se što prije morao suočiti trener Demir Hotić.

Trenutno deseto mjesto na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine i veoma loša i neefikasna igra, slaba su uvertira pred predstojeći veliki gradski derbi sa Sarajevom.

U taboru tima sa Grbavice žele što prije zaboraviti susret sa Borcem i poraz u Banja Luci, te se okrenuti gradskom derbiju.

"Bez obzira na poraz u Banja Luci, mislim da nismo odigrali loše. Nažalost, imamo velikih problema sa povredama igrača, pa smo i kod Borca igrali bez nekolicine standardnih, što se moralo odraziti na rezultat. Šta je tu je, susret sa Borcem smo već zaboravili, a sva nam je pažnja usmjerena na derbi sa Sarajevom.", kazao je strateg sarajevskih plavih Demir Hotić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.