Željo ubjedljiv protiv Famos SAŠK Napretka

U prijateljskom susretu

Željo ubjedljiv protiv Famos SAŠK Napretka

A. Beganović

Fudbaleri Željezničara na Grbavici su u prijateljskom susretu sa ubjedljivih 4:0 savladali federalnog ligaša iz Hrasnice Famos SAŠK Napretka.

U prvom poluvremenu menadžer Plavih Amar Osim na teren je poslao "drugu" momčad. Utakmicu su počeli Gušo, Marković, Alić, Kvesić, Baljić, Svraka, Prutina, Savić, Stančeski, Drakul i Adilović. Prvih 45 minuta završilo je sa 1:0, a strijelac je bio Adilović.

U drugom dijelu Osim je izveo slijedeću momčad: Karić, Čolić, Bogičević, Vasilić, Kvesić, Bešlija, Jamak, Nyema, Stanić, Zeba i Ramić. "Prva" momčad Plavih bila je nešto ubjedljivija i drugih 45 minuta rješila je u svoju korist sa 3:0, a strijelci su bili Neyema, Bešlija i Benjamin Čolić.

Treba istači i da je Vernes Selimović zbog lakše povrede trenirao odvojeno od momčadi, odnosno da nije bio u konkurenciji za utakmicu, dok se Sulejman Smajić nije ni skidao zbog povrede zadnje lože koju je zadobio na sinoćnjem treningu i njegov nastup u Zenici je pod velikim znakom pitanja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.