Zeman: Podhitno zaboraviti Inter i posvetiti se Veroni

Zeman: Podhitno zaboraviti Inter i posvetiti se Veroni

Cagliari se pobrinuo za najveće iznenađenje petog kola Serije A. Na Giussepe Meazzi su savladali ekipu Intera sa, i više nego ubjedljivih, 4:1.

Ta pobjeda, po riječima trenera Zemana, ne smije zavarati njegove igrače koji maksimalno oprezno moraju ući u naredni susret koji ih očekuje.

"Moramo nastaviti u dobrom ritmu ali neće biti lako. Verona je imala dobar početak sezone i ovo će biti teška utakmica za nas. Moramo zaboraviti na sve što se desilo protiv Intera, jer ovo je nova utakmica i sve kreće ispočetka", rekao je Zdenek Zeman.

Trener koji forsira izuzetno ofanzivnu igru napomenuo je još da igrači moraju djelovati kao tim, a ne kao pojedinci jer je samo to ključ dobrog rezultata.

Utakmica šestog kola između Verone i Cagliarija je prva na programu, a počinje danas u 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.