Zenden na meti PAO i Fulhama
Boudewijn Zenden

Zenden na meti PAO i Fulhama

Holanđaninu Boudewijnu Zendenu istekao je ugovor s Olympiqueom iz Marseillea, a u red za potpisivanje ugovora sa 33-godišnjim fudbalerom ubacio se i engleski Fulham.

Prema pisanju engleskih medija, menadžer londonskog kluba Roy Hodgson je već počeo razgovore sa Zendenom, a najveća bi mu konkurencija mogao biti atinski Panathinaikos, koji je također bacio oko na bivšeg igrača PSV-a, Barcelone, Chelsea, Middlesbrougha i Liverpoola.

Sam Zenden tvrdi da još uvijek može igrati na visokoj razini zbog čega je odbacio mogućnost odlaska u Dubai, oazu za stare igrače, a ni povratak u Holandiju mu se ne čini privlačnim.

”Postoji interes klubova iz Engleske i Španije, a odnedavno i iz Italije, ali još ništa nisam potpisao", rekao je Zenden.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti