Zenden: Ne znam hoću li ostati u Sunderlandu

Zenden: Ne znam hoću li ostati u Sunderlandu

Edmir Škorić

Bivši holandski reprezentativac i veznjak Liverpoola, Boudewijn "Bolo" Zenden, nije siguran hoće li na kraju ove sezone ostati u engleskom Sunderlandu.

Zenden (33) u Sunderland je stigao u oktobru i to kao slobodan igrač, no ne dobija previše prostora za igru, pa je njegov ostanak u tom klubu upitan.

"Bio sam sretan u Sunderlandu, ali ovdje sam da igram i volio bih da imam više minuta na terenu. To je razlog zbog kojeg sam tu", kazao je Zenden, te dodao.

"Potpisao sam jednogodišnji ugovor s mogućnosti produživanja na još jednu godinu. Ne znam hoću li ostati u klubu, još uvijek nismo pričali o tome".

Zenden je u svojoj karijeri nastupao još i za PSV, Barcelonu, Chelsea, Middlesbrough, Liverpool i Marseille.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.