Zenga odlazi sa klupe Palerma
Walter Zenga

Sprema se promjena

Zenga odlazi sa klupe Palerma

Maurizio Zamparini, predsjednik Palerma, ipak ostaje pravi "krvnik" trenera. Inače ih je mijenjao velikom brzinom, a vjerovatno slična sudbina očekuje i sadašnjeg trenera Palerma, Waltera Zengu.

Iako je Zamparini izjavio da "Zenga može normalno nastaviti raditi, nije pred otkazom, niti mu prijeti", u utorak su italijanski mediji objavili priču kako se sprema promjena.

Podsjetimo da su uoči nove sezone Serije A svi ljudi u Palermu imali jako optimistične izjave u kojima su čak najavljivali i lov na naslov prvaka.

Međutim, atmosfera se brzo stišala nakon niza loših rezultata, pa je tako Palermo nakon šest odigranih utakmica na 15. mjestu sa samo šest bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.