Zeničani bez bijele zastave u Trebinju

Čelik gostuje Leotaru

Zeničani bez bijele zastave u Trebinju

Čelik u pretposljednjem kolu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine gostuje ekipi Leotara u Trebinju. Zenička će ekipa u istočnoj Hercegovini nastupiti prilično oslabljena.

Međutim, zenički crno-crveni u Trebinje su otputovali bez nekog rezultatskog imperativa. Ipak, na Police neće izaći sa bijelom zastavom.

Gostujemo Leotaru bez nekoliko standardnih prvotimaca. Međutim, to nam neće poslužiti kao opravdanje za eventualni poraz. Ukoliko nam se otvori šansa za pobjedom, sigurno ćemo je ugrabiti”, kazao je starteg Čelika Marijan Bloudek.

U sastavu Čelika za utakmicu sa Leotarom neće biti povrijeđenih Igora Jančevskog i Jasmina Moranjkića, a kapiten Čelika Nermin Šabić još se uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede. Emir Hadžić i Samir Duro neće moći nastupiti zbog tri žuta kartona.

Vjerovatan sastav: Bilobrk, Nemeljaković, Hasanović, Junior (Marković), Jurčević, Purić, Zahirović, Jamak, Osmanović, Smriko, Jackson.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.