Zeničani pod imperativom pobjede

Čelik dočekuje Modriču

Zeničani pod imperativom pobjede

Čelik danas na Bilinom polju dočekuje Modriča Maksimu u meču u kojem su Zeničani pod velikim imperativom pobjede, jer bi eventualnim porazom „crno-crveni“ došli u opasnu zonu ispadanja iz društva najboljih.

Modriča se, s druge strane, nakon poraza u prošlom kolu na svom terenu od Slavija, također našla u veoma teškoj situaciji i sigurno je da će u Zenici igrati prepuni motiva.

-    Bez obzira na trenutno poziciju na tabeli, Modriča nam je uvijek bila izuzetno neugodan protivnik. Imaćemo prednost domaćeg terena, ali to nekad zna biti mač sa dvije oštrice, u zavisnosti od toga kako će moji igrači reagovati na pritisak koji je na njima. Ipak, vjerujem u pobjedu i smatram da u ovom trenutku imamo kvalitetniji sastav, kazao je šef stručnog štaba Čelika Marijan Bloudek.

Ono što može ohrabriti Bloudeka jeste činjenica da će protiv Modriče na raspolaganju imati oporavljene Samira Duru i Nermina Šabića, te Adnana Zahirović, koji je odlužio suspenziju zbog žutih kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije