Zeničani prezadovoljni bodom

Premijer liga, 6. kolo

Zeničani prezadovoljni bodom

Adnan Beganović

Dolazak mladog zeničkog stručnjaka Omera Kopića na klupu Čelika pokazao se kao sjajno rješenje. Pod trenerskom palicom ovog trenera zenički premijerligaš je u dvije utakmice osvojio četiri boda te tako nagovijestio bijeg sa dna tabele.

Iza Čelika je uspješan vikend, bod u Mostaru sigurno je ravan podvigu. Molim Vas da nam prokomentarišete utakmicu.

“Težak susret, upravo onako kako sam i očekivao. Velež je sjajna ekipa i mislim da će iz Vrapčića malo koja momčad otići neporažena. Moji igrači ispoštovali su moje zamisli i na kraju smo se svi zasluženo radovali. Odigrali smo taktički jako dobro, nije bilo neke ljepote u našoj igri, ali najvažnije je da smo uzeli taj bod.”, rekao je za naš portal trener Čelika.

Nakon susreta u Mostaru stekao se dojam da je Čelik sjajno iskoristio pauzu u Premijer ligi, a u prilog ovoj tvrdnji ide i rezultat iz Vrapčića.

“U potpunosti se slažemo. Pauza mojoj ekipi je došla kao kec na desetku. Popravili smo fizičku spremu, radili na psihološkom “dizanju” igrača i već u Mostaru je bila neka druga pjesma u odnosu na prijašnje susrete. Najveće zadovoljstvo mi predstavlja to što su svi momci ostavili srce na terenu i siguran sam da će tako biti i u buduće. Najbitnije od svega je da budemo borbeni, pa onda i ako izgubimo, doista neću imati nikakvih zamjerki”, zaključio je Kopić.


Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.