Zenički Rudar nanio prvi poraz Vitezu

Nastupili u kombinovanom sastavu

Zenički Rudar nanio prvi poraz Vitezu

Nogometaši Viteza nakon povratka iz Međugorja, gdje su ostali 10 dana odigravši tri utakmice u kojima su ostvarili tri pobjede, danas su odigrali prijateljsku utakmicu s liderom Kantonalne lige ZDK-a ekipom zeničkog Rudara.

Danas su izabranici trenera Ante Miše u Vitezu doživjeli prvi poraz kada su u pitanju kontrolne utakmice. Iako su danas nastupili u kombinovanom sastavu sigurno je da poraz 0:3, od ekipe koja se takmiči tri ranga ispod Viteza može malo zabrinuti trenera Vitežana.

Golove za ekipu Rudara su postigli Bernad Imamović dva puta i jednom Elmin Joldić.

Ovo je za Vitez bila ukupno peta utakmica od početka priprema uz skor od tri pobjede (Sloga,Ljubuški i Čapljina), te po jedan neriješen rezultat (Rudar Kakanj) i poraz danas od Rudara iz Zenice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.