Zenit bi Aršavina natrag

Arsene Wenger se ne želi odreći usluga Rusa

Zenit bi Aršavina natrag

Edmir Škorić

Ruski premierligaš Zenit iz Saint Petersburga volio bi uskoro vratiti ruskog reprezentativca Andreja Aršavina iz Arsenala, dok na Emiratesu ne pomišljaju o njegovom odlasku.

Navodno 29-godišnji Rus nije previše sretan u Arsenalu, te se u Zenitu nadaju da bi se on mogao vratiti na Petrovsky stadion, gdje je napravio svoje prve igračke korake.

Zenitov sportski direktor Igor Komeev potvrdio je kako će Aršavin uvijek imati svoje mjesto u klubu, dok s durge strane Arsene Wenger, menadžer Topnika, nema namjeru ostati bez usluga ruskog veznjaka.

"Aršavinu su klupska  vrata uvijek otvorena i mi bismo mu zaželjeli dobrodošlicu natrag u Zenit, bilo sada ili nekada u budućnosti", kazao je Komeev.

"Neće nas napustiti. Sretan sam što je Aršavin naš igrač. Koliko ja znam, on i njegova supruja jako su sretni u Londonu. Doista sam sretan zbog njih. Aršavin je veliki igrač, ali sada prolazi kroz nešto teže razdoblje u karijeri. No, naporno radi na treninzima i ja očekujem da će ostati dio Arsenalove ekipe", kazao je Wenger.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti