Zenit ne odustaje od Krasića

Zenit ne odustaje od Krasića

Srbijanski fudbaler, Miloš Krasić, nalazi se na izlaznim vratima Juventusa, nakon što je sada potpuno jasno da Antonio Conte ne računa na njegove usluge.

Krasić je još tokom jnauara trebao napustiti Juventus, ali su pregovori sa Tottenhamom, odnosno Lazijom propali. Ipak, postoji mogućnost da desno krilo Juventusa, napusti klub prije ljeta.

Ruski prvoligaš, Zenit, zainteresovan je za njegove usluge, obzirom da prelazni rok u Rusiji traje do februara, a kako prenose italijanski mediji, dva kluba vode vrlo intenzivne pregovore oko mogućeg transfera.

Juventus ne želi Krasića pustiti na posudbu, a njegova tržišna vrijednost se procjenjuje na 12 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.