Zenit neće Mutua

Zenit neće Mutua

Zenit St. Petersburg je i službeno demantovao sve navode prema kojima ce u ovaj ruski klub stići rumunski napadač Adrian Mutu.

Već se neko vrijeme po medijima vrti informacija kako će napadač italijanske Fiorentine Adrian Mutu ovog ljeta preseliti u St. Petersburg. Međutim, od ovog transfera neće biti ništa.

“Zvanično demantujemo da su postojali bilo kakvi pregovori sa Fiorentinom oko dolaska Adriana Mutua u Zenit. Nismo zainteresovani za ovog napadača i taj se transfer neće obaviti”, stoji u službenom saopštenju ove ruske ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.