Zenit počeo pregovore sa Arsenalom, Rusi žele Aršavina

Zenit počeo pregovore sa Arsenalom, Rusi žele Aršavina

Zenit St. Petersburg počeo je pregovore sa Arsenalom u cilju dovođenja Andreja Aršavina na posudbu.

Aršavin je u Arsenal došao 2009. godine za 15 miliona eura upravo iz Zenita, a sada ruska ekipa želi vratiti svog nekadašnjeg napadača.

"Aršavin je zanimljiv Zenitu, ali samo ako je riječ o posudbi. To je za Andreja prilika da se pripremi za Evropsko prvenstvo. Pitanje je sada da li će Arsenal pristati na to", rekao je Maksim Mitrofanov, generalni direktor Zenita.

Aršavin je van fome ove sezone, a osim što je izgubio mjesto u prvom timu Topnika, Arsene Wenger ga je prebacio u rezervni tim londonskog kluba.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.