Zenit ponovo odbio Arsenal
Zenit ne pušta Arshavina

Wenger silno želi Arshavina

Zenit ponovo odbio Arsenal

Eldar Ganibegović

Arsene Wenger ponovo je poslao ponudu na adresu Zenita iz St. Petersburga za dovođenje ruskog reprezentativca, Andreia Arshavina, ali je iz Rusije u London ponovo stigao negativan odgovor.

Arsenal je ovaj put poslao ponudu vrijednu 15 miliona funti, i prema rijećima menadžera Topnika, ovo je maksimalan iznos koji londonski klub može ponuditi za ovog veznjaka.

"Ovo je naša posljednja ponuda i nemamo namjeru da povećavamo cijenu. Ako Zenit želi 15 miliona, mi smo spremni odmah da damo, ako ne, on nam više neće biti interesantan", rekao je francuski stručnjak.


Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.