Zenit potvrdio interes za Afellaya

Zenit potvrdio interes za Afellaya

Ekipa Zenita iz St. Petersburga kako stvari stoje želi da stvori ekipu za velike evropske domete te se ovih dana sve više govori o njihovim mogućim pojačanjima.

Budući da ovaj ruski klub nema problema sa finansijama, imena o kojima se govori su zaista impresivna.

 

Od nedavno se kao pojačanje ruske ekipe spominje i veznjak Barcelone, Ibrahim Afellay koji se tek oporavio od povrede koljena.

 

Holandski veznjak navodno ne želi napustiti Barcelonu, ali ga je Tito Vilanova spreman prodati ukoliko se nađe pravi kupac.

 

"Još uvijek nismo poslali ponudu za njega, ali smo se raspitivali o njegovoj dostupnosti", kazao je talijanski stručnjak na klupi Zenita, Luciano Spalleti te je dodao:

 

"Ukoliko ne odgovara klubu i igraču onda nema ni smisla slati zvaničnu ponudu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.