Zenit St. Petersburg želi dovesti Misimovića

Luciano Spalletti traži zamjenu za povrijeđenog Dannyja

Zenit St. Petersburg želi dovesti Misimovića

Zvjezdan Misimović, reprezentativac Bosne i Hercegovine, našao se na meti Zenit St. Petersburga, koji pod hitno želi naći zamjenu za povrijeđenog Daniela Miguela Alvesa Gomesa, poznatijeg kao Danny.

Danny se teže povrijedio i njegov oporavak se očekuje tek za osam mjeseci, tako da Zenit St. Petersburg ne želi čekati, a Luciano Spalletti je, prema pisanju ruskih medija, odmah pokazao interesovanje za Misimovića.

Naš reprezentativac ima malu minutažu u Dinamo Moskvi, a dolaskom Christiana Fernanda Nobe Tella njegov status u moskovskoj ekipi doveden je u pitanje. Misimović je nedavno izjavio da je sretan u Dinamu, te da je spreman boriti se za svoje mjesto u ekipi.

Prema pisanju ruskih medija Zenit želi u narednih nekoliko dana realizovati transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.