Zenit zaustavljen
Danko Lazović

Nakon devet pobjeda zaredom

Zenit zaustavljen

M. Maksimović

Derbi susret subotnjeg programa u Rusiji su igrali Zenit i Dinamo Moskva, a na kraju je utakmica završila bez pobjednika 1:1.

Gosti su poveli golom Kuranyija u 26.minuti, a gol za izjednačenje postiže Danko Lazović osam minuta kasnije. Dinamo je ovim bodom prekinuo niz Zenita od devet uzastopnih pobjeda.

Istim rezultatom je završio susret Tomska i Samare. U ovom duelu su domaći prvi poveli, Dzhioev je bio strijelac u 54.minuti. Slavlje domaćih navijača je trajalo osam minuta, a onda je stiglo izjednačenje golom Savin. Samo minut kasnije gostiju ostaju sa desetoricom, ali i sa čovjekom manje dolaze do boda.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.