Zenitu u finišu susreta do pobjede nad Krasnodarom

Premier liga Rusije

Zenitu u finišu susreta do pobjede nad Krasnodarom

Drugoplasirana ekipa Zenita iz St. Petersburga dočekala je na svom terenu Krasnodar u okviru 25. kola ruske Premier lige. Domaćin je slavio teže nego što se to očekivalo.

Ekipa Zenita je od samog starta bila mnogo bolji i konkretniji protivnik, ali promjene rezultata nakon prvih 45 minuta nije bilo.

 

Udrugom poluvremenu viđena je ista situacija kao i u prvom. Domaćin je dominirao, ali je terenska inicijativa bila jalova.

 

U finišu susreta dobru priliku imao je Portugalac Danny, ali nije uspio da pogodi. 

 

U tim trenucima se činilo kako će bodovi biti podijeljeni, ali da tako ne bude potrudio se upravo Danny koji je postigao gol u samom finišu duela.

 

 

Zenit sada ima 53 boda na svom kontu dok je Krasnodar sakupio 35 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.