Žeravica: Biće teško, ali spremni smo za Zrinjski

Banjalučani žele sačuvati tradiciju

Žeravica: Biće teško, ali spremni smo za Zrinjski

Posljednje kolo regularnog dijela BH Telekom Premijer lige BiH donosi zanimljiv okršaj na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Borac dočekuje Zrinjski u utakmici koja je gostima od vitalnog značaja u borbi za titulu. Ipak, kada se igra na Gradskom stadionu tradicija je na strani Banjalučana, budući da Zrinjski u Platonovoj nije slavio devet godina.

U Borcu vjeruju da se tradicija može nastaviti i sutra.

"Pokušaćemo da ispoštujemo tradiciju, a i atomsfera nakon meča u Tuzli je bolja. Jako je teško bilo šta prognozirati i zbog terena, ali ono što je sigurno igrači će dati sve od sebe da naprave što bolji rezultat", rekao je trener Borca Igor Janković.

Šef struke Banjalučana nema problema sa suspenzijama, a i dalje su povrijeđeni Trkulja, Kondić i Dujaković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas težak meč, ali i težak teren. Međutim, kako nama, tako i njima. Iza nas je dobra utakmica u Tuzli. Spremni ulazimo u sutrašnji meč", istakao je vezista Miloš Žeravica.

Utakmica Borac – Zrinjski igra se sutra na Gradskom stadionu. Početak je zakazan za 15.00 časova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi