Žerić i Mujagić potpisali nove ugovore sa Željom

Trogodišnji ugovori za obojicu

Žerić i Mujagić potpisali nove ugovore sa Željom

E. Čaušević

Mladi fudbaleri Denis Žerić i Ajdin Mujagić danas su potpisali nove ugovore sa FK Željezničar.

Plavi su danas na svojoj službenoj stranici objavili da su Žerić i Mujagić postigli dogovor s klubom, te da su odlučili da potpišu nove ugovore. Mladi igrači sarajevskog kluba potpisali su danas nove trogodišnje ugovore sa klubom u kojem su ponikli.

Žerić je u dresu Želje debitovao prije tri godine i odigrao je 11 utakmica u svim takmičenjima, dok je 19-godišnji Mujagić u dresu Plavih odigrao 14 mečeva i postigao je četiri gola.

"Veoma mi je drago što sam produžio vjeronost plavom dresu i što dobijam sve veću minutažu. Željo je moj klub, klub moje porodice i ovaj ugovor će sigurno biti motiv više", rekao je Žerić za klupsku stranicu, dok je Mujagić izjavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želim se zahvaliti na ukazanom povjerenju i obećati da ću dati sve od sebe da opravdam svaki minut koji dobijem na terenu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi