Žerić: Seriji Borca mora doći kraj

Žerić: Seriji Borca mora doći kraj

D. Banović

Znatno oslabljeni fudbaleri Rudar Prijedora dočekuju teško gostovanje u Banjaluci.

Zbog povreda u timu gotovo sigurno neće biti Arnesa Brkića, a upitan je i nastup Ognjena Dašića. Zbog tri žuta kartona iz ekipe će izostati i vezista Saša Kovačević.

Svi ovi problemi nisu pokvarili dobru atmosferu u redovima Rudar Prijedora i igrači su najavili da će Borcu pružiti žestok otpor.

"Borac jeste favorit i oni su pokazali u dosadašnjem toku šampionata da su zasluženo na prvom mjestu. Ipak, i njihovoj seriji jednom mora da dođe kraj, a ja vjerujem da ćemo mi smoći snage da ih iznenadimo i da ćemo uspjeti da uzmemo bar jedan bod", kaže iskusni vezista Žerić.

"Najvažnije je da izdržimo njihov prvi nalet i ukoliko u prvom dijelu ne primimo gol, onda imamo realne šanse da se nadamo uspjehu", rekao je igrač sredine terena Rudar Prijedora Nedžad Žerić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti