Žerić: U Mostaru nemamo što izgubiti

Rudar Prijedor gostuje Zrinjskom

Žerić: U Mostaru nemamo što izgubiti

D. Banović

Rudar Prijedor je pobjedom protiv Travnika uplovio u mirnu luku i ovaj sasatav dočekuje gostovanje Zrinjskom rasterećen. Igrači će pokušati da u ovoj utakmici pokušaju da dođu do jednog boda.

"Mi u Mostaru nememo šta da izgubimo, već možemo mnogo da dobijemo. Igrat ćemo rasterćeni, ali i oslabljeni, međutim oni igrači koji se nađu na terenu sigurno će dati sve od sebe da dođemo do dobrog rezultata", rekao je Nedžad Žerić.

"Neće biti golmana Tripića koji ima kartone, ali imamo i nekih povreda, pa su neizvjesni nastupi pojedinih igrača", dodao je kapiten Rudara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.