Žestok obračun na treningu Obale Slonovače

Potukli se razak i Gosso

Žestok obračun na treningu Obale Slonovače

Midhat Šljivak

Reprezentativci Obale Slonovače, Jean-Jacques Gosso i Abdul Razak, izbačeni su iz nacionalnog tima zbog žestoke tuče koju su imali na treningu.

U sklopu priprema za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo, Obala Slonovače se priprema za meč potiv Tanzanije u Abidžanu narednog vikenda, a atmosferu u ekipi su poremetili Gosso i Razak, koji su se žestoko potukli na treningu.

Nakon što su ih saigrači i rukovodstvo reprezentacije uspjeli smiriti, nakon nekoliko žestokih udaraca, oba fudbalera su isključenja iz reprezentacije, a ostatak ekipe je nastavio pripreme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.