Žestok okršaj navijača Maribora i policije
Foto: Screenshot

Pred susret Lige prvaka protiv Spartaka

Žestok okršaj navijača Maribora i policije

Maribor na svom Ljudskom vrtu igra utakmicu grupne faze Lige prvaka protiv moskovskog Spartaka. Moskovljani su upravo poveli, a danas prije utakmice je bilo zaista "vatreno".

Naime, danas su huligani Maribora pokušali napasti zloglasne huligane Spartaka, ipak, do većeg sukoba dvije navijačke grupe, navodno, nije došlo, ali su se popularne Viole sukobile sa slovenačkom policijom.

Sudeći prema kadrovima okršaj je bio žestok, a navodno se huliganima Maribor pridružila i manja grupa huligana poljskog Widzewa koja je stigla u Sloveniju kako bi se obračunala s navijačima Spartaka.

Podsjetimo, navijači ruske ekipe su tokom utakmice gađali sudiju signalnom raketom.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi