Žestoka kazna čeka Vladimira Bjelicu?

Nakon grešaka u meču Zrinjski - Krupa

Žestoka kazna čeka Vladimira Bjelicu?

Midhat Šljivak

Sudija Vladimir Bjelica biće kažnjen od strane Komiteta za suđenje NSBiH zbog lošeg dijeljenja pravde u meču 20. kola Premijer lige BiH između Zrinjskog i Krupe.

U susretu koji je završen pobjedom Plemića od 3:1, sudija iz Istočnog Sarajeva je napravio veliki broj grešaka na obje strane.

Loše suđenje u jednom od derbija kola skupo će koštati ovog sudiju. Komitet za sudije NSBiH će donijeti odluku o njegovom kažnjavanju i on neće biti delegiran u narednom periodu.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, Bjelica će biti zaista žestoko kažnjen. Očekuje se će Komitet ubrzo donijeti konačnu odluku o kazni, a Bjelica bi trebao pauzirati između četiri i osam utakmica.

Ove sezone Vladimir Bjelica je sudio u osam utakmic, a pokazao je 44 žuta kartona, te je dosudio jedan penal.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi