Žestoka kazna za Dinamo stigla iz UEFA-e
Dinamovim mukama sa navijačima nikad kraja. Sada je stigla nova kazna, a tek se očekuje odluka sa duele sa Fenerbahceom. (FOTO: EPA)

Hrvatski tim ponovo kažnjen, čeka se odluka o susretu sa Fenerom

Žestoka kazna za Dinamo stigla iz UEFA-e

U zagrebački Dinamo danas je stigla nova kazna UEFA-e.

Naime, zbog događaja na utakmici 2. kola UEFA Evropske lige na gostovanju Dinama kod Anderlechta Modri su kažnjeni zatvaranjem sjeverne tribine u narednoj evropskoj utakmici na Maksimiru i čak 63.000 eura kazne.

50.000 eura Dinamo je kažnjeno zbog rasizma, 5.000 eura zbog korištenja pirotehnike, a 8.000 eura zbog bacanja predmeta u teren.

Dinamo je do sada ove sezone kažnjen sa ukupno 140.000 eura zbog pirotehnike, rasizmna i bacanja predmeta u teren, a u redovima hrvatskog tima još uvijek očekuju odluku i kaznu za događanja na domaćem susretu protiv Fenerbahčea.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Bravčine
1 3
Novak Profilćić
nek plate, nisu bez para.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi