Zeta oslabljena za Vujačića

Mladi štoper se žali na povredu

Zeta oslabljena za Vujačića

M. Skaka

Večeras od 20 sati FK Sarajevo imaće priliku da potvrdi svoj kvalitet i obrani gol prednosti nad ekipom Zete u okvoru 3. pretkola Evropske lige.

Ekipa Sarajeva već je u Crnoj Gori, a i njihovi rivali iz Golubovaca još od ponedjeljka su u karentinu u Baru i tek danas će stići u Podgoricu.

U večerašnjem susretu Zeta vjerovatno neće moći računati na štopera Igora Vujačića koji se žali na povredu, a mogao bi ga zamijeniti dugogodišnji kapitn Miroslav Kaluđerović koji nije odradio pripreme sa ostatkom ekipe, jer je bio u potrazi za inostranim angažmanom.

Očekuje se da će Zeta početi utakmicu u sastavu: Brnović - M. M. Radulović, Kaluđerović (Vujačić), M. B. Radulović, Novović - Zlatičanin, Božović - Došljak, Burzanović, Boljević - Korać.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije