U bh. sportu sve je moguće: Gdje je nestao trofej za prvaka?

Situacija koja je izazvala dosta pažnje

U bh. sportu sve je moguće: Gdje je nestao trofej za prvaka?

Haris Zilić

U bh. sportu smo navikli na pomalo čudne situacije. Tako da i posljednje saopštenje iz fudbala u našoj državi nije toliko začudilo, ali vjerovatno je jedinstveno u svijetu.

ŽFK Libero Goražde je prošle sezone osvojio titulu u Prvoj ligi FBiH sasvim zasluženo odličnim partijama na terenu.

Djevojke sa Drine u novoj sezoni nastupaju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine gdje je okončan jesenji dio sezone i trenutno je pauza.

Ipak, jedna situacija je dosta zanimljiva, a s tim su javnosti upoznali iz goraždanskog kluba.

Naime, ŽFK Libero nije još dobio trofej za prvaka Prve lige FBiH, iako je od te titule prošlo više od pola godine.

"Interesantno"

Oglasi

Ni poslije sedam mjeseci od osvajanja 1. mjesta u Prvoj ženskoj nogometnoj ligi FBiH za sezonu 2021/22 naša ekipa nije dobila šampionski pehar od strane Nogometnog saveza FBiH", stoji u saopštenju ŽFK Libero.

INTERESANTNO!! Ni poslije 7 mjeseci od osvajanja 1.mjesta u Prvoj ženskoj nogometnoj ligi FBiH za sezonu 2021/22 naša ekipa nije dobila šampionski pehar od strane Nogometnog saveza FBiH!!

Posted by SFK Libero Goražde on Sunday, December 25, 2022

Zaista nevjerovatna situacija koju niko nije detaljno objasnio.

Razlog ovako u najmanju ruku čudne odluke Saveza nećemo vjerovatno saznati jer su se mnogo veće i ozbiljnine stvari u bh. sportu gurale pod tepih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako informacija koja je izazvala pažnju sportske javnosti u Bosni i Hercegovini i potvrdila tezu da je u našem sportu apsolutno sve moguće.

Možda u skorije vrijeme zasluženi trofej ipak završi u vitrinama ŽFK Libero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi