Ziani na posudbi u Kayserisporu

Tim iz Kayserija ima velike ambicije

Ziani na posudbi u Kayserisporu

Kayserispor je jedno od iznenađenja turske Superlige ove sezone, trenutno su na četvrtoj poziciji. No, njihove ambicije su veće, to pokazuju pojačanja u januaru. Posljednji koji je došao na stadion Kadir Has je Karim Ziani.

Četvrtoplasirana ekipa turskog prvenstva u zimskom prelaznom roku dovela je dva velika pojačanja, Nordina Amrabata iz PSV-a i Emira Kujovića iz Halmstadsa, ali nisu na tome stali.

Iz Wolfsburga u Kayserispor na posudbu do kraja sezone došao je veznjak Karim Ziani koji se nije uspio nametnuti novom treneru Steveu McClarenu. Ove sezone u dresu Vukova odigrao je samo pet bundesligaških utamica.

Iz Marseillea je 2009. godine preselio u Wolfsburg za deset miliona eura, ali se nije naigrao u timu sa Volkswagen Arene. U dresu reprezentacije Alžira odigrao je 60 utakmica, a pri tome je upisao tri puta zatresti protivničku mrežu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.