Žigić na posudbu u Racing
Žigić nije izborio mjesto

Reprezentativac Srbije završio na posudbi

Žigić na posudbu u Racing

M. Maksimović

Reprezentativac Srbije i član Valencie Nikola Žigić ponovo se vraća u ekipu Racing Santandera. Razlog, Valencia je odlučila Žigića poslati na posudbu, a dres Racinga Žigić bi trebao nositi od od januara do 30. juna iduće godine.

Po završetku sezone Žigić i Racing mogu pregovarati o njegov eventualnom odlasku. Žigić je iz Crvene Zvezde 2006. godine upravo otišao  u ekipu Racinga u kojem je proveo jednu sezonu, postigavši 11 golova u 32 utakmice. Nakon toga slijedi transfer u Valenciu, za koju je odigrao tek 15 utakmica uz samo jedan postignuti gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije