Žigić: Više smo vjerovali u pobjedu

Žigić: Više smo vjerovali u pobjedu

Reprezentaivac Srbije Nikola Žigić kaže da je njegov Birmingham više želio pobjedu od Arsenala u finalu Carling kupa i to je glavni razloga pobjede njegove ekipe nad velikim Arsenalom.

"Imam utisak da smo više vjerovali i više željeli pobjedu od favorizovanog Arsenala. Bili su bolji rival, više imali loptu u posjedu, zna se već kako igra Arsenal. Srećom, mi smo uspjeli da praktično iz četiri šanse postignemo dva gola i to je, ispostavilo se, bilo dovoljno za pobjedu i osvajanje velikog pehara", kaže Žigić.

"Nije bilo velikog slavlja, u Engleskoj je to malo drugačije. Proslavili smo na stadionu, sa peharom i to je bilo sve. Otišli smo da slavimo sa porodicama, a to je, vjerujte mi, najljepše", istakao je reprezentativac Srbije Nikola Žigić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije