Zildžović: Cijeli meč smo bili bolji i zasluženo slavili

Mladost slavila na Tušnju

Zildžović: Cijeli meč smo bili bolji i zasluženo slavili

S. Mlaćo

Pogotkom Bahrudina Atajića Mladost je danas slavila pobjedu na Tušnju proti Tuzle City. Dobojlije su slavile sa minimalnih 1:0 i imaju razloga za zadovoljstvo.

Nije više novost da je Adnan Zildžović probudio momčad koja je sigurno plovila ka donjem dijelu tabele, a sada Dobojlije imaju 16 osvojenih bodova, te sjajnu atmosferu u ekipi.

Zildžović je nakon pobjede na Tušnju mogao biti zadovoljan.

"Potpuno zaslužena pobjeda. Čestitke mojim igračima, ova pobjeda je bitna poslije teškog poraza od Sarajeva. Jedna smo od najmlađih ekipa u ligi, ali uspjeli smo se dignuti, cijelu utakmicu smo bili bolji protivnik. Ovaj pobjeda mi je posebno draga", kazao je Zildžović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Mladost će ugostiti Krupu.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi