Zildžović: Izvinjavamo se navijačima

Težak poraz Mladosti

Zildžović: Izvinjavamo se navijačima

E. Škorić

Trener Mladosti Adnan Zildžović izvinio se navijačima u svoje i ime ekipe nakon tekog poraza od Radnika.

Mladost je s 3:0 poražena u 23. kolu od Radnika na svom terenu.

"Već drugi puta u proljetnom dijelu igramo s igračem manje. Vrlo teško je igrati u takvoj situaciji, a k onda desi se nesretni penal. To je ogroman šok. Kada imate igrača manje, a igrate pred domaćom publikom, morate napasti, a onda dvije kontre i dva gola igrača utakmice Hadžić", kazao je Zildžović, pa je dodao:

"Zaslužena pobjeda Radnika, a mi strašno cijenimo navijače koji su nas danas bodrili. Izvinjavamo se navijačima, ovakva utakmica se jednostavno desi", rekao je Zildžović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MLADOST
Da li je Horić namjerno napravio dva starta za crveni? 100% Ovom igraču, koliko god da je dobar, zbog ovog poteza nije mjesto u Mladosti. Zildžoviću, drugi put praviš istu grešku kada ostanemo sa igračem manje, vadiš sredinu ili napadača, a pojačavaš odbranu (Marković). Pa prekini više, majka mu stara, pa nismo ostali bez pola tima. Još gora stvar je da smo u tim trenucima gubili, a ti pojačavaš odbranu. Šta je bio cilj, da ne izgubimo više od 0:3? Dok smo bili kompletni tih prvih 20-tak minuta, nijedan šut na protivnički gol, nijedna izrađena akcija. U nastavku dva mlaka šuta, Muslimovića glavom i još jedan koji također nije bio opasan. Eto, to je rezime Mladosti u današnjoj utakmici. Pojedinci su se zalagali, ali većina se ponašala kao da je na treningu i totalno nezainteresovano, dok su na drugoj strani svi bili rastrčani, precizni u pasovima i sa puno više želje. I šta, cilj je lijepo igrati, da li ti je ovo bila dobra igra, Evropa... piiiiihh, bljak, ne zajebaji nas više matere ti. Pa u timu, između ostalog, imaš igrače koji ti se sami isključuju kada sljedeću ne smiju igrati. To karakter? Ma dajjj, to je više antikarakter, a ubacili ste ga u prvi tim. Radniku svaka čast, bolji su bili čitavu utakmicu u svim segmentima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi