Zildžović: Želimo pomrsiti račune i Sarajevu

Mladost plovi ka sredini tabele

Zildžović: Želimo pomrsiti račune i Sarajevu

S. Mlaćo

Mladost iz Doboja kod Kaknja lagano plovi ka sredini tabele. Dolazak Adnana Zildžovića 'prodrmao' je ekipu, te Mladost igra veoma kvalitetno, prije svega otvoreno na svim mečevima, što donosi i bodove. 

Zildžović je posložio kockice, a jučer je Mladost čini se rutinski slavila na gostovanju kod Zvijezde 09. (0:2). Rano su Dobojlije došle do dva pogotka i spasa za fenjeraša iz Ugljevika nije blo.

"Mislim da su gledaoci mogli vidjeti dobru fudbalsku predstavu. Bilo je sve korektno, a mislim da smo mi zasluženo slavili. Fudbal se igra za golove, a mi smo postigli dva pogotka. Izvukli su moji nogometaši zadnje atome snage s obzirom da im je ovo bila peta utakmica u 13 dana. Ekipi Zvijezde želim puno sreće u nastavku i držim im palčeve. Mi se okrećemo Sarajevu, a zahvaljujem se i našoj liječničkoj službi koja je mnogo radila u ovih 13 dana. Mi se okrećemo Sarajevu i želimo pomrsiti račune i lideru prvenstva", jasan je bio Zildžović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi