Ziljkić: Sutra igram protiv svog idola

Igrač Slobode

Ziljkić: Sutra igram protiv svog idola

Edmir Škorić

Almedin Ziljkić najavio je sutrašnji derbi između Slobode i Sarajeva.

Ziljkić je jedan od ponajboljih igrača Slobode, ali je zbog povrede propustio utakmicu sa Željezničarom, iako je bio na klupi.

Nakon što se oporavio, zaigrat će u duelu protiv Sarajeva na Tušnju.

"Imao sam jednu težu povredu, ali ispalo je dobro. Ljudi očekuju laganu pobjedu, ali ja mogu reći da će to biti i najteža utakmica jer nama dosta toga ovisi o ovoj utakmici", rekao je Ziljkić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se dobroj igri i ako budemo pravi, nebitno je s kim igramo. Ne treba zaboraviti da Sarajevo ima Duljevića, Husejinovića, Ivetića... Husejinović je moj idol od djetinjstva, bit će mi drago igrati protiv njega".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi