Zilkić odradio prvi trening, "crveni" bolji od "žutih"

Pogađali Krpić, Zec i Grahovac

Zilkić odradio prvi trening, "crveni" bolji od "žutih"

Endin Čaušević

Fudbaleri tuzlanske Slobode danas su odradili još jedan trening u Međugorju gdje se ovaj tim nalazi na pripremama za drugi dio sezone Premijer lige BiH.

Igrači Slobode su uvodni dio treninga proveli na fizičkim vježbama, dok su u drugom dijelu igrali na dva gola ali tek nakon što su odradili dio treninga koji je bio baziran na sticanju fizičke spreme.

Jagodić je svoje izabranike podijelio u dva tima. Kod "crvenih" na golu je bio Erić, a igrali su Efendić, Mehmedagić, Škahić, Lazevski, Stjepanović, Ordagić, Veselinović, Subić, Krpić i Zec. S druge strane kod "žutih" su igrali Muminović, Todorović, Beganović, Salihović, Muratović, Merzić, Đukić, Jahić, Grahovac, Hadžić i Tandir, dok su još igrali Zilkić i Adnan Hadžić.

"Crveni" su poveli golom Krpića iz jedanesterca, da bi "žuti" izjednačili preko Grahovca, dok je pobjedu "crvenim donio Zec koji je lijepo pogodio nakon dobre akcije Subića i Krpića. Subić je sjajno centrirao, Krpić glavom ostavio loptu Zecu koji je iz poluvoleja sjajno pogodio.

"Zadovoljan sam kako su momci odradili ovu da tako kažem prvu utakmicu. Trudili su se, vidi se da su se poželili lopte. Sutra i prekosutra ćemo imati po dva treninga, a u subotu je na rasporedu utakmica sa Pločama", istakao je Jagodić nakon treninga.

Na kraju treba dodati da će Sloboda u Tursku otputovati u srijedu, te da će tamo odigrati četiri susreta i to 6., 9., 12. i 15. februara, a imena protivnika će biti poznaata u narednim danima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi