Živković: Cilj su nam tri boda

Glasinac putuje u Rogaticu

Živković: Cilj su nam tri boda

D. Vejo

Ekipa Glasinca ovog vikenda će u okviru 10. kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok gostovati u Rogatici, tamošnjoj Mladosti.

To će biti sjajna prilika za Sokolčane koji se trenutno nalaze na 10. poziciji na tabeli, te su im tri boda zlatna vrijedna, kako bi krenuli ka vrhu tabele. Ovo će biti susret ekipa koji imaju isti bodovni saldo, ali zauzimaju različite pozicije na tabeli zbog gol razlike.

"Ova utakmica biti će komšijski derbi, koji se održava u Rogatici. Mi na gostovanje idemo da se nadigravamo i pokušamo ostvariti pobjedu. Mladost ima dobru ekipu i sigurno da ciljaju na sav plijen. Na svu sreću, mi smo kompletni, s toga meč dočekujemo puni samopouzdanja", rekao je za SportSport.ba veznjak Glasinca, Nikola Živković.

Susret ova dva tima zakazan je za nedjelju od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti